2023.09.25., hétfő - Eufrozina, Kende
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Idős asszony kifosztóját fogták el

frisshirek.hu, 2023. június 06. - 08:45
Idős asszony kifosztóját fogták el

A kunszentmiklósi rendőrök egy 26 éves helybélit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Múlt szombaton – június 3-án – reggel 8 óra körül egy 87 éves kunszentmiklósi asszony fodrászhoz indult gyalogosan, bottal. Kistáskáját vitte csak magával, amiben kulcs, bankkártya, mobiltelefon és némi készpénz volt. Lassan sétált, egyik kezében a táskáját fogta, a másikkal pedig a botot tartotta.

Menet közben hirtelen arra lett figyelmes, hogy egy kerékpáros alak haladt el a háta mögött, aki gyakorlatilag kirántotta a kezéből az értékeit tartalmazó táskát, és továbbhajtott.

A sértett meglehetősen jó leírást adott kifosztója ruházatáról, testalkatáról, így a nyomozók azonnal megkezdhették az ügy felgöngyölítését, azaz a bűncselekmény elkövetőjének a kézre kerítését.

A biztonsági kamerák felvételei és a tanúkutatás eredményeként a kunszentmiklósi rendőrök alig öt órán belül elfogták a kifosztás bűntettével gyanúsítható 26 éves helybélit.

Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – közölte a police.hu.

Grafika: frisshirek.hu