2024.04.16., kedd - Csongor
Miskolc: 7o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Hamarosan nyit a győri fürdő, elindult a regisztráció

frisshirek.hu | 2023. június 06. - 11:41
Hamarosan nyit a győri fürdő, elindult a regisztráció

A győriek 40 százalékos kedvezményt kapnak.

Portálunk nyomon követi az új luxus győri fürdő nyitását, amit vegyes érzelmekkel fogadtak az emberek. Egyrészt nagy kuriózum lesz a megyeszékhelyen a hét csillagos csoda, másrészt viszont a jegyárak igen drágára sikerültek, amit bizony nem mindenki tud majd kifizetni magának és családjának. Ez elég nagy mozgást hozott a közösségi oldalak komment szekciójára, és nem éppen pozitív irányba…Elvétve találhattunk csak olyan kommentet, ami nem arról szólt, hogy a inkább egy kisebb, szerényebb, de olcsóbb fürdőhelyre látogat majd a család nyáron.

Ám vannak akik jól járnak vele, mondjuk a győriek, hiszen nekik adnak kedvezményes belépőt.

Nem tudni, ez mennyire fogja majd megdobni a hely látogatottságát, hiszen egy ilyen komplexum nem kifejezetten csak és kizárólag azoknak készül, akik a városban laknak, sőt! Ha csak erre apellálna a hely tulajdonosa vélhetően meg sem nyitotta volna, mert biztosan csődbe menne.

Mindenesetre a kedvezményes jegyek regisztrációja kezdetét vette.

Amire szükség van hozzá:

  • A kártya kiváltása egyszeri regisztrációs költséggel jár: 5000 Ft, mely érvényes a kiváltás évében december 31. napig.

  • Az RQ Győr Klub Kártya személyesen váltható ki: 2023. június 16-ig a Győri Vízi Élménypark és Gyógyfürdő ideiglenes recepcióján (Győr, Fürdő tér 1.) hétköznap 8:00-16:00 között. 2023. június 17-től a Győri Vízi Élménypark és Gyógyfürdő recepcióján minden nap 9:00-20:00 között. 

  • A kártya kiváltásához személyi igazolványra és győri állandó lakcím igazolásához lakcímkártyára van szükség bemutatás céljából. Egy bejelentett lakcímre a bejelentett személyek száma határozza meg az igényelhető kártyaszámot (pl: egy lakcímen 3 fő bejelentett személy 5000 Ft ellenében 3 db kedvezményes kártyát kap, egyszer kell tehát a klubtagsági kártya árát kifizetni, nem személyenként). 

  • Kártyája elvesztése esetén kérik, értesítse azonnal a jegypénztárat.  

  • A személyes adatok kezeléséhez szükséges Adatkezelési Tájékoztatót a www.rqvizielmenypark.hu honlapon és Győri Vízi Élménypark és Gyógyfürdő recepcióján találja.

Fotó: RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő Győr Facebook oldala