2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

SZABADSAJTÓ KLUB: Átalakítja a kormányát Orbán Viktor? S03E15

frisshirek.hu, 2023. május 19. - 18:00
SZABADSAJTÓ KLUB: Átalakítja a kormányát Orbán Viktor? S03E15

Folytatódik a Szabadsajtó Klub, a Frisshirek.hu oldalán. A politikai háttérműsor továbbra is ragaszkodik a kiinduló koncepcióhoz: a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket tálalják, újságírói szemszögből, mindezt kellő iróniával és humorral, ugyanakkor kevesebb harsánysággal és show-jelleggel.

Témáink: • Nem állnak le, Novák Katalinnál tiltakoztak a tanárok és a diákok • Lesz kormányátalakítás? • Az új vezérkari főnök kivégezte az agonizáló lengyel-magyar kapcsolatot • Leállítják az ukránok a kőolajat a Barátság-vezetéken? • Trombitás Kristóf karlendítése: gyerekkori botlás vagy megbocsájthatatlan? • Török választások

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kiderül, hogy régi-új vendégünk, Karafiáth Orsolya összehajtogatja-e a zoknikat, valamint, hogy jó diktátor lenne. Tóta W. Árpádról napfényre kerül, hogy transzondolált. Tisztázódik az is, hogy Karafiáth a női Stumpf András, valamint a műsor koktélcseresznyéje. E héten is Gulyás Balázs volt a műsorvezető. Kövessék a műsor Facebook-oldalát.