2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Miskolc: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Aranyérem rendőreinknek a BM Országos Terepfutó Bajnokságon

frisshirek.hu | 2023. április 25. - 15:43
Aranyérem rendőreinknek a BM Országos Terepfutó Bajnokságon

Felsőtárkányban rendezték meg a Belügyminisztérium alá tartozó szervezetek dolgozóinak az Országos Terepfutó Bajnokságot. A 40 és 49 közötti korosztályban 67 induló volt, közöttük hárman Tolna vármegyéből. Rendőreink két arany és egy ezüst éremmel gazdagodtak kiemelkedő teljesítményükért.

Az Eger melletti Felsőtárkányban szervezte meg a napokban a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Belügyminisztérium alárendeltségében szolgáló szervezetek munkatársai számára a BM Országos Terepfutó Bajnokságot - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A 40 és 49 év közötti korosztályban a 67 induló között három Tolna vármegyei rendőr is volt. Kovács Krisztián r. hadnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatparancsnoka, Noé Attila r. törzszászlós a Bonyhádi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője és Mészáros Zoltán r. törzszászlós a Paksi Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa.

A két rutinos futó, Krisztián és Attila nem bízták a véletlenre a versengést, mert már a verseny elején az élre álltak. Összesen 3,2 kilométert kellett futniuk hegyen-völgyön át. Az utolsó egy kilométeren két Tolna vármegyei rendőr már csak egymással harcolt a győzelemért.

Az idei évben a tolnaiak csatáját Kovács Krisztián nyerte, mögötte magabiztosan Noé Attila másodikként - mindössze 9 másodperccel lemaradva - lépte át a célvonalat. Mészáros Zoltán remek teljesítménnyel a 19. helyen ért célba. A Tolna vármegyei csapat, a három nagyszerű futó összteljesítménye alapján, csapatban is a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Fotó: police.hu