2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Díszpolgári címet kap Prof. Dr. Palkovics László Zalaegerszegen

frisshirek.hu, 2023. április 21. - 15:01
Díszpolgári címet kap Prof. Dr. Palkovics László Zalaegerszegen

Május 12-én tartják a Város Napjához kapcsolódó ünnepi közgyűlést Zalaegerszegen, ahol átadja a vezetés a legmagasabb rangú városi kitüntetéseket. Idén a testület döntése alapján díszpolgári címben részesül Prof. Dr. Palkovics László Széchenyi-díjas és Gábor Dénes-díjas akadémikus, aki államtitkárként és miniszterként a városatyák szerint nagyon sokat tett a megyeszékhelyért.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A frisshirek.hu úgy tudja, a Pro Urbe Díj idei díjazottjai: Dr. Lepsényi Imre a Pályaválasztási Tanácsadó Intézet egykori vezetője, a Csány László Közgazdasági Szakközépiskola nyugalmazott igazgatója, valamint a Griff Bábszínház, amelynek megalapítását éppen jubileumi húsz éve, azaz 2003-ban határozták el a városi és a megyei önkormányzat akkori vezetői.

Fotó forrása: AVL Zala Zone Tesztpálya Facebook-oldala