2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Hónapok óta halott lehetett a szombaton Pestszentlőrincen talált férfi

frisshirek.hu, 2023. március 26. - 15:50
Hónapok óta halott lehetett a szombaton Pestszentlőrincen talált férfi

Az egyik szomszéd beszámolója szerint döglegyek lepték el a ház ablakait, ekkor tudta, hogy azonnal a rendőrségre kell mennie.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Több hónappal ezelőtt akaszthatta fel magát az a harmincéves férfi, akinek a holttestére szombaton találtak rá az apja házában Pestszentlőrincen – írja a Bors nyomán a hvg.hu.

A férfi testét azután találták meg, hogy szomszédja kihívta a rendőrséget.

A szomszédnak – elmondása szerint – az tűnt fel, hogy régen nem látta a lakótársát. A másik, ami feltűnt neki, az a szag volt:

hirtelen megcsapta az orromat valami irdatlan szag, fel is kavarodott a gyomrom azonnal. Aztán látom, hogy nyitva van résnyire az egyik ablak. Közelebb lépek és látom, hogy az ablakokat ellepték a döglegyek. Rengeteg volt belőle. Itt már tudtam, hogy azonnal a rendőrségre kell menni

– magyarázta.

A bejelentés után a rendőrök és a tűzoltók felfeszítették az ajtót és bementek a házba, ahol megtalálták a holttestet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Fotó: illusztráció