2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Tóth Gabi retteg, a hitel miatt fogyott hat kilót

frisshirek.hu, 2023. március 23. - 09:45
Tóth Gabi retteg, a hitel miatt fogyott hat kilót

Tóth Gabi és Krausz Gábor évek óta gyűjtögettek az új otthonukra, de így sem volt elég a saját tőkéjük. Álomotthonukat Szentendrén találták meg, amihez hitelt vettek fel. A ház átalakítási munkálatokat maga az énekesnő felügyeli. Hitelt vett fel új otthonukra, retteg, hogyan fizeti vissza – írta a Story magazin Tóth Gabiról, aki a lapnak bevallotta, bele is soványodott a felújítás és az eladósodás okozta stresszbe.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Lelkileg megviseli Tóth Gabit, hogy férjével, Krausz Gábor séffel együtt eladósodtak – írta a csütörtökön megjelenő Story magazin. Pár héten belül költöznének az új, szentendrei házba, ahol egyelőre még áldatlan állapotok uralkodnak az énekesnő szerint. „Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra” – fogalmazott.

Az rtl.hu szemlézte a cikket, melyben az énekesnő elmesélte a lapnak, hogy az első hitel felelősségétől „picit betojt”, hiszen szakmájuk elég ciklikus, nem a kiszámíthatóság jellemzi.

Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok magamról egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben

– fogalmazott. Férje, Krausz Gábor, aki a forgatás miatt keveset van otthon, csak annyit érzékel esténként, hogy „úgy rogyok össze, mint egy rongybaba” – szemléltette a lapnak mentális állapotát a lapnak.

A Story úgy tudja, hogy a pár Szentendre elegánsabb részén, Pismányon építkezik, pontosabban újít fel egy házat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Fotó: Tóth Gabi Facebook-oldala