2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Ingyenes nyaralást kínálnak a finnek, hogy megtanítsák, hogyan kell boldognak lenni

frisshirek.hu, 2023. március 23. - 10:30
Ingyenes nyaralást kínálnak a finnek, hogy megtanítsák, hogyan kell boldognak lenni

Tíz szerencsés résztvevő négy napig teljes ellátás mellett vehet részt egy mesterkurzuson a világ legboldogabb országában - írja a 24.hu.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Finnországot már a hatodik egymást követő évben választották a világ legboldogabb országának. A skandináv ország bárkivel megosztja a titkot, ráadásul egy ingyenes nyári vakáció keretein belül – írja az Insider.

Ha ön is szeretne tanulni a finnektől, érez magában kurázsit, hogy bízzon abban, hogy kiválasztásra kerül, akkor április 2-ig jelentkezhet egy űrlap kitöltésével, amihez mindössze egy videót kell mellékelni. A Visit Finland állja az utazást, a szállást, ebbe beleértve a szaunát és a korlátlan gyógyfürdő-használatot is. A kurzus témája:

a természet és életmód, az egészség és egyensúly, a dizájn és mindennapok, valamint az élelmiszer és jólét.

Ha mégsem kerülne be a szerencsés tízbe, akkor sem szomorkodnia, hiszen minderről kisfilmet is forgatnak, amit a Visit Finnland majd reklámanyagként használ a későbbiekben, amit a neten elérhetővé tesznek.

A 2023-as World Happiness Reportot a héten tették közzé, a listán Finnország toronymagasan az első, Magyarország viszont nem fért be az 50 legboldogabb ország közé, Salvador mögött áll az 51. helyen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

VisitFinland (@ourfinland) által megosztott bejegyzés

Fotó: pixabay.com