2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Mentőautók és rendőrök szálltak meg egy fővárosi üzemet, többen rosszul lettek

frisshirek.hu, 2023. március 22. - 15:01
Mentőautók és rendőrök szálltak meg egy fővárosi üzemet, többen rosszul lettek

Többen rosszul lettek munkavégzés közben Budapesten, a XIX. kerületben, az Üllői úton szerdán; a rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtókommunikációs osztálya az MTI megkeresésére.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Egy ipari területen, munkavégzés közben többen rosszul lettek

- derült ki egy bejelentés nyomán, amelynek hatására a rendőrök megjelentek a helyszínen. A BRFK foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást - írták közleményükben. Győrfi Pál, az országos mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta:

négy mentőautót riasztottak a helyszínre. A mentők 19 embert vizsgáltak meg, akik jellemzően torokkaparásra, köhögésre panaszkodtak.

Hozzátette: a mentőknek senkit nem kellett kórházba szállítaniuk.

A kiemelt kép illusztráció, forrása: az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala