2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Jó lesz figyelni a Volánbuszokon, mert egyes díjak összege emelkedik

frisshirek.hu, 2023. március 22. - 13:17
Jó lesz figyelni a Volánbuszokon, mert egyes díjak összege emelkedik

A Volánbusz április 1-jétől érvényes új üzletszabályzata szerint az érvénytelen jeggyel utazóknak a helyszínen 8 ezerről 12 ezer forintra emelkedik a pótdíj összege, három napon túl a pótdíj 8 ezer forint helyett 25 ezer forint lesz, 30 napon túl 12 ezerről 50 ezer forintra emelkedik - közölte a vállalat szerdán.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az múlt évben 186 ezer járat ellenőrzése során mintegy 12,5 ezer esetben összesen 98 millió forint pótdíjat szabtak ki az ellenőrök

- emelte ki a Volánbusz Zrt. az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Új lehetőségként 3 napon belül rendezheti az utas a fizetést,

ennek összege a helyszíni bírsággal megegyező mértékű, 12 ezer forint lesz. Az utólagos bemutatás költsége 2500 forintra nő. A társaság közölte, a cél az, hogy mindenki érvényes jeggyel vagy bérlettel utazzon a Volánbusz járatain.

A kiemelt kép forrása: a Volánbusz Zrt. Facebook-oldala