2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Brutálisan bántalmazták a fiatalok körében népszerű rappert - videóval!

frisshirek.hu, 2023. március 22. - 14:40
Brutálisan bántalmazták a fiatalok körében népszerű rappert - videóval!

Kórházba kellett szállítani Daniel Hernandezt, azaz Tekashi 6ix9ine-t, miután egy csapat férfi rátámadt egy dél-floridai konditerem szaunájában – írta meg a TMZ cikkét a Telex.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Éppen szaunázott egy konditeremben a rapper, amikor egy társaság besétált mellé, majd rátámadt. A verés nem maradt dokumentáció nélkül, mert videó is készült róla.

A felvételen hallható, amint a földön fekvő rappert rugdosó férfi azt mondja a videózónak, hogy

fotózz le, fotózz le, híres akarok lenni!

6ix9ine ügyvédje a lapnak azt nyilatkozta, hogy a rapperrel nem volt testőr, aki hiába próbálta megvédeni magát a túlerővel szemben. Megsérült az állkapcsa, a bordái és még a háta is, mentővel kellett kórházba vinni.

A bántalmazott rappernek számos erőszakos bűncselekmény kötődik a bűnlajstromához, sőt, fel is vágott később azzal, hogy milyen közegből érkezett. Egyszer az FBI is lekapcsolta, amikor kiderült, hogy nem hazudott, de azonnal feladott minden társát cserébe saját szabadulásáért.

A hatóságokkal való együttműködésének köszönhetően csak két évet kapott, és abból végül csak 13 hónapot töltött börtönben.

Éppen tavaly áprilisban szabadult, és augusztusig még a házi őrizetét töltötte, jelenleg próbaidőn van. Azt egyelőre nem tudják a hatóságok, hogy a támadásnak köze lehet-e a rapper vallomásához. Legutóbb 6ix9ine azzal került a hírekbe, hogy kórházba kellett vinni, de nem egy másik erőszakos eseménysor, hanem amiatt, mert túl sok mcdonald's-os kávét ivott a korábban beszedett fogyasztó tablettákra.

A kiemelt kép forrása: Facebook