2023.09.26., kedd - Jusztina, Pál
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Beviszkizett, képszakadás, aztán otthon ébredt

frisshirek.hu, 2023. március 21. - 16:19
Beviszkizett, képszakadás, aztán otthon ébredt

Egy hőgyészi gazdálkodó tett feljelentést, mely szerint a Hertelend-pusztai állattartó telephelyről eltűnt egy Manitou rakodógép. A Tamási Rendőrkapitányság nyomozói a beszerzett bizonyítékok alapján hamar előállítottak egy 22 éves dúzsi lakost, aki korábban a telepen dolgozott. A fiatalember csak annyit tudott elmondani, hogy beviszkizett, majd Mucsiból gyalog indult haza, aztán képszakadás, és otthon ébredt.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Gyanúsítottként hallgattak ki a tamási rendőrök egy dúzsi férfit, aki egy Hertelend-pusztai telephelyről elkötött rakodógéppel próbált hazajutni - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy hőgyészi gazdálkodó tett bejelentést a rendőrségen 2023. március 15-én reggel. Elmondta, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen tettes eltulajdonított a Hertelend-pusztai állattartó telephelyükről egy Manitou rakodógépet, ezzel megközelítőleg 5.000.000 forint kárt okozva. A telep nagykapuja be volt zárva, de a rakodógépben benne volt az indítókulcs. A biztonsági kamera részben rögzítette az esetet.

Az intézkedést a hőgyészi rendőrőrs körzeti megbízottai kezdték meg. A sértett meghallgatását követően a rendőrök kiváló hely- és személyismeretének köszönhetően az ellopott gépet rövid időn belül megtalálták Dúzs határában, majd a lehetséges elkövetőt is beazonosították.

A Tamási Rendőrkapitányság nyomozói közben szemlét tartottak a telephelyen és a megtalált munkagép fülkéjében is nyomokat rögzítettek. A beszerzett bizonyítékok alapján egy 22 éves dúzsi lakosra terelődött a gyanú, aki korábban dolgozott a Hertelend-pusztai telepen. A fiatalembert előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Elmondta, hogy előző este több helyen járt, közben „beviszkizett”. Arra emlékszik csak, hogy Mucsiból gyalog indult haza, aztán képszakadás, és reggel otthon ébredt.

Az ügy vizsgálatát lopás bűntett elkövetése miatt folytatják a Tamási Rendőrkapitányságon.

Fotó: police.hu