2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Ellopott egy százezres telefont, és 15 ezerért adta el

frisshirek.hu, 2023. március 13. - 20:29
Ellopott egy százezres telefont, és 15 ezerért adta el

A megalapozott gyanú szerint, a gépkocsiban utazó agresszív utas elvette a sértett százezer forint értékű mobiltelefonját. A rendőrök órákon belül elfogták és őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt - írta meg a police.hu.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Egy jászkiséri lakos utasként közlekedett az autót vezető falubelijével

március 10-én 11 óra körül Jászberényben. A 21 éves férfi meglátott a jászberényi vasútállomás előtt egy álldogáló fiatalt, akinek felajánlotta, hogy elviszik lakóhelyére, Jászladányba. Útközben, Jászapátinál kifogyott az üzemanyag a gépkocsiból, ezért mindhárman kiszálltak a járműből.

A jászladányi fiatalkorú gyalogosan akart továbbmenni, mire a gépkocsi utasa megfogta a sértett ruházatát és az autó oldalához tolta.

Ezt követően erélyes hangnemben, veréssel fenyegetőzve a telefonja átadására szólította fel a fiatalt, aki ezt megtagadta. A jármű sofőrje a vitába nem szólt bele. A szóváltást követően a jogsértő kivette a sértett zsebéből a 100.000 forint értékű telefonját, majd távozott.

A telefont később 15.000 forintért adta el egy jászapáti lakosnak.

A járművezető és a gyanúsított 1000 forintért üzemanyagot vásároltak és tovább kocsikáztak. A sértett bejelentését követően a rendőrök elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A kiemelt kép forrása: police.hu