2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Csendes nap volt március 9-e a rendőröknek Tolnában

frisshirek.hu, 2023. március 10. - 14:35
Csendes nap volt március 9-e a rendőröknek Tolnában

Egy anyagi káros baleset történt csütörtökön Tolnanémediben. A tolnai rendőrök további három főt elfogtak, hármat pedig előállítottak valamint egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tolna megye útjain 2023. március 9-én egy anyagi káros baleset történt - tette közzé az előző napra vonatkozó baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Csütörtökön délután 15 óra 40 perc körüli időben egy férfi közlekedett autóval Tolnanémedi közigazgatási területén Pincehely irányából Tolnanémedi irányába a 61-es főúton. Haladása során a 40-es kilométerszelvénybe érve - nem megfelelően választotta meg a kocsi sebességét – és egy balra ívelődő kanyart követően jobb oldalon lesodródott az úttestről és árokba csapódott.

Tegnap három főt fogtak el, és hármat állítottak elő a rend őrei. Négy esetben tettek szabálysértési feljelentést. Az egyenruhások a nap folyamán egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Fotó: police.hu