2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Volt bőr az arcukon: közel félmillió forintnyi kozmetikumot loptak el a salgótarjáni nővérek

frisshirek.hu, 2023. március 09. - 18:50
Volt bőr az arcukon: közel félmillió forintnyi kozmetikumot loptak el a salgótarjáni nővérek

Márkás kozmetikumok lopására specializálta magát az a salgótarjáni testvérpár, akik a nógrádi vármegyeszékhely egyik gyógyszertárból közel 400 ezer forint értékben loptak el arc- és testápolási termékeket.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön arról tájékoztatta portálunkat, a frisshirek.hu-t, hogy a 21 és a 19 éves nő február 15. és március 2. között számos alkalommal kereste fel a Salgótarjánban található gyógyszertárat.

Miközben a vevőtér polcaira kihelyezett márkás arc- és testápolási termékek közül válogattak, a fiatalabb elterelte az eladó figyelmét, míg a nővére egy speciálisan kialakított táskába rejtette a kiszemelt krémeket. Ezután fizetés nélkül távoztak az üzletből. A zsákmányt később eladták.

A testvérpár március 7-én visszatért a patikába és ugyanezzel a módszerrel próbált meg ismét márkás kozmetikumokat ellopni. Az üzlet dolgozói azonban ekkor már felfigyeltek a tettükre, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották őket.

A két fiatal nő összesen közel 400 ezer forint kárt okozott a gyógyszertárnak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság emberei elfogták, előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a testvérpárt. A gyanúsítottak elismerték a bűncselekmény elkövetését – közölte Tamás-Kovács Andrea.

Illusztrációs fotó: police.hu