2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Ne feledjék, pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása!

frisshirek.hu, 2023. március 09. - 19:30
Ne feledjék, pénteken 18:00 órától jön a Szabadsajtó Klub újabb adása!

Folytatódik a Szabadsajtó Klub, a Frisshirek.hu oldalán. A politikai háttérműsor továbbra is ragaszkodik a kiinduló koncepcióhoz: a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket tálalják, újságírói szemszögből, mindezt kellő iróniával és humorral, ugyanakkor kevesebb harsánysággal és show-jelleggel. A Gulyás Balázs publicista által vezetett Szabadsajtó Klub a régi gárdával folytatja a műsort. A műsor állandó résztvevői: Tóta W. Árpád (HVG), Stumpf András (Válasz Online) és Tompos Ádám (Magyar Hang).

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Az adás témái:

1. Hende és csipet-csapata menni Skandinávia Mi szükség van erre? Mi és miért pont az a szereposztás?

2. Matolcsy vs. Orbán

3. Medián: apránként erősödik a Fidesz. Van még ún. ellenzék?

+1. Kövér László március 15-e alkalmából március 6-án Kenyában járt, ahol arra kérte a az 1848-as forradalomról megemlékezőket, hogy „mondják el kenyai barátaiknak, hogy Magyarország a történelme során soha nem törekedett arra, hogy másokat gyarmati sorba taszítson”. Ha ti esetleg nem értetek egyet azzal, hogy ez a jövőben is így legyen, akkor áruljátok el, hogy szerintetek kit kellene Orbán Magyarországának gyarmatosítania?

Az újabb igazán remek műsorra már nem kell sokat várni, mivel péntek este hat órakor ismét jön a Szabadsajtó Klub.

Ha lemaradt volna az előző adásról, ITT megtekintheti.

Ott vagyunk minden megyében, országosan is hallatjuk hangunkat! Kövesse a Frisshirek.hu oldalát!

Iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra!Jó mozizást!