2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Javítóintézetbe került a fiatal tolvaj

frisshirek.hu, 2023. március 09. - 15:43
Javítóintézetbe került a fiatal tolvaj

Az elmúlt 3 hónapban körülbelül 20 esetben rabolt kisebb-nagyobb értékeket a fiatal. Pár nappal ezelőtt érték tetten, majd letartóztatta a rendőrség. A lány azonban már a bírósági tárgyalást követően megszökött. Kamasz korára tekintettel nem börtönbe, hanem leány javítóintézetbe szállították az egyenruhások.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu is beszámolt pár nappal ezelőtt, tetten értek egy 15 éves tolvajt, aki az elmúlt 3 hónapban több mint 20 alkalommal rabolt és 48 esetben adtak ki ellene eltűnés miatt körözést.

Az utolsó esetet követően a nyomozók a kamaszt őrizetbe vették, majd a bíróság bűnügyi felügyelet alá helyezte. Ez azt jelenti, hogy nem hagyhatta volna el a részére kijelölt nevelőotthont.

A lány azonban már a bírósági tárgyalást követően megszökött - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A bátaszéki rendőrök fogták el a városban március 7-én. Ismét őrizetbe vették, a bíróság pedig tegnap letartóztatta. A kamaszt korára tekintettel nem börtönbe vitték, hanem lány javítóintézetbe szállították.

Kiemelt fotónk illusztráció, forrása: unsplash.com