2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Hétfőtől újra használható a szegedi rakpart, de lehet, hogy nem sokáig

Bottyán Róbert, 2023. március 09. - 20:14
Hétfőtől újra használható a szegedi rakpart, de lehet, hogy nem sokáig

Mint arról lapunk, a Frisshirek.hu beszámolt, a vízállás miatt lezárták a rakpartot Szegeden, a Tisza azóta már el is öntötte. A tervek szerint hétfőtől újra lehet rajta autózni, de elképzelhető, hogy csak pár napig.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nkft. munkatársai ma elkezdtek takarítani a rakparton. A munkálatokkal a hétvégén végeznek, és hétfőtől már visszaáll a normális közlekedési rend - írja a szeged.hu.

Azonban ez az állapot lehet, hogy nem sokáig tart, mivel az ATIVIZIG tájékoztatása szerint, a meteorológiai előrejelzések alapján a Tisza vízgyűjtőterületén újabb csapadék várható, amelynek következtében a folyó ismét áradni fog. A szakemberek szerint így előfordulhat, hogy a vízszintemelkedés miatt a jövő hét végén ismét le kell zárni a Huszár Mátyás rakpartot.

Fotó: Ativizig