2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

A gondnok volt a tolvaj!

Kovács Tamara, 2023. március 08. - 11:05
A gondnok volt a tolvaj!

A rendőrségre 2021. szeptember 9-én érkezett a bejelentés arról, hogy egy hosszabb távollét után Németországból hazatérő nő lakóházából több használati tárgy, műszaki eszközök, szerszámok, építési anyagok, kerti bútorok tűntek el, több, mint hat millió forint értékben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
A police.hu arról tájékoztatott, hogy a nyomozás adatai szerint az életvitelszerűen külföldön élő hölgy már egy éve nem járt ingatlanában, távollétének idejére pedig a ház körüli teendőkkel egy közelben élő 50 éves férfit bízott meg.
A rendőrök a gondnok otthonában kutatást végeztek, melynek során több olyan használati tárgy, műszaki eszköz és egyéb dolog került elő, melyről a sértett korábban úgy nyilatkozott, hogy az az ő tulajdona.
A kerkabarabási férfit előállították a Lenti Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A lenti rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Fotók: police.hu