2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Elloptak egy egész háztetőt Gyulafehérvár központjában

frisshirek.hu, 2023. március 05. - 18:00
Elloptak egy egész háztetőt Gyulafehérvár központjában

Tolvajok lopták el egy ház tetejét annak összes téglájával és gerendájával együtt Gyulafehérvár központjában – számolt be az alba24 helyi oldal. Az eset furcsasága, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy valami nincs rendben. A lopást a ház tulajdonosa jelentette a rendőrségnek.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy telken két ház is állt, szemlézte a hírt a telex.hu, egy csarnok és egy régi, lakatlan ház, amit azért a tulajdonosok sűrűn látogattak, sőt még a postacímük is oda szólt. A tolvajok utóbbi házról ellopták a tetőt a tartószerkezettel együtt, a másik épületből pedig néhány fémsínt vittek el, amelyeket levágtak.

Mint kiderült, a szomszédok hallották a munkálatok zaját, de nem gondolták, hogy a tulajdonosok beleegyezése nélkül zajlanának.

A tetőt vélhetően elég gyorsan elhordták, hiszen a tulajdonos február 7-én járt ott, akkor még minden sértetlen volt. 

Illusztráció: pixabay.com