2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Saját szomszédját is meglopta egy sorozattolvaj Kunmadarason

frisshirek.hu, 2023. március 02. - 15:22
Saját szomszédját is meglopta egy sorozattolvaj Kunmadarason

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy kunmadarasi férfit, aki a lopásokkal szomszédját sem kímélte - írta honlapjára a rendőrség.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Bejelentést tett a rendőrségre egy kunmadarasi lakos,

hogy február 17. és 19. között ismeretlen bement a családi háza műhelyébe és onnan elvitt egy centrifugát, mosógépet, létrát, nyújtófát, vasállványt, két vödröt és két kerékpárt. A rendőrök adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, és

azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, aki a bejelentő szomszédja volt.

A 25 éves férfit február 28-án előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy nem ez volt a jogsértő első vagyon elleni bűncselekménye, hiszen az elmúlt hónapokban további 7 alkalommal tulajdonított el különböző értékeket kunmadarasi ingatlanokból.

A lopásokkal okozott kár összesen több mint hatszázezer forint. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A Karcagi Rendőrkapitányság 8 rendbeli lopás miatt folytat eljárást - zárta beszámolóját a hatóság.

A kiemelt kép forrása: police.hu