2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Szekszárdi (bolti) szarkákat keres a rendőrség

frisshirek.hu, 2023. március 01. - 15:45
Szekszárdi (bolti) szarkákat keres a rendőrség

Egy szekszárdi áruház üzletvezetője tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen, akik az üzletből az áruvédelmi eszköz eltávolítása után női nadrágokat és pulóvereket loptak el. A feltételezett tolvajokról kamerafelvétel is rendelkezésre áll. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a tetteseket az jelezze telefonon vagy személyesen, akár az inkognitója megőrzése mellett.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon 17010-1641/2022. bü. számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen - adott ki közleményt a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyik szekszárdi áruház üzletvezetője tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen, akik 2022. november 8-n 16 óra 37 perc körüli időben az üzletből az áruvédelmi eszköz eltávolítása után női nadrágokat és pulóvereket loptak el.

A feltételezett tolvajokról kamerafelvétel is rendelkezésre áll. Egyikük egy körülbelül 160-170 centiméter magas, vékony testalkatú, hátközépig érő, fekete hajú nő. Másikuk körülbelül 170-175 centiméter magas, kerek arcú, 20 év körüli, barna, hosszú hajú nő.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy velük kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy telefonon a 06-74-501-106-os számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Fotó: police.hu