2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Egy dühöngő tolvajt értek tetten a rendőrök Karcagon

frisshirek.hu, 2023. március 02. - 08:50
Egy dühöngő tolvajt értek tetten a rendőrök Karcagon

Két járművet megrongált, kirakatüveget tört be és 780 ezer forint értékű árut pakolt ki a járdára. A karcagi rendőrök tetten érték a jogsértőt - adta hírül a rendőrség honlapján.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy karcagi nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 24-re virradóra

  • egy parkolóban álló gépkocsi mindkét oldali visszapillantó tükrét letörte,
  • majd egy másik jármű bal oldali visszapillantó tükrét megrongálta, a tükörfelületeket betörte;
  • ezt követően pedig az asszony a hajnali órákban egy üzlet dupla hőszigetelt kirakat üvegének alsó részét addig rugdosta, hogy az betört;
  • majd 435 db, megközelítőleg 780 ezer forint értékű árucikket – köztük ruhaneműket, élelmiszereket, mosógéleket és tisztítószereket, állatfekhelyeket – hordott ki az üzlet elé, hogy aztán azt mind magával vigye.

A bűnlajstrom akár még nyúlhatott volna tovább is, a járőrök azonban éppen belebotlottak az asszonyba, mikor az kirámolta az üzletet.

Az egyenruhások elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit 1 rendbeli garázdaság és 1 rendbeli lopás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy

a dühét vezette le a megrongált gépjárműveken és betört az üzletbe,
mert ahhoz volt kedve

- idézte a rendőrség beszámolójában az asszony szavait.

A kiemelt kép forrása: police.hu