2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Nő kezéből lopta ki a pénztárcát Szentes belvárosában

frisshirek.hu, 2023. február 28. - 10:20
Nő kezéből lopta ki a pénztárcát Szentes belvárosában

A tolvaj február 20-án kora este lépett a nő mögé Szentes belvárosában, ahogy elhaladt mellette, kirántotta a jobb kezéből a pénztárcáját, majd elfutott. A tárcát, melyben a készpénz mellett az asszony okmányai és bankkártyája is benne volt, egy kukába kidobta.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A szentesi rendőrök 24 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akik elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgatták. Elmondta és megmutatta azt is, hogy a tárcát hol dobta ki, így azt a nyomozók visszaadták a tulajdonosának. A férfi ellen egy vagy több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás vétségének elkövetése miatt indult eljárás - olvasható a rendőrség oldalán.

Fotó: police.hu