2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

A buszra várva ismerte fel a körözött férfit a szabadnapos rendőr

frisshirek.hu, 2023. február 27. - 16:41
A buszra várva ismerte fel a körözött férfit a szabadnapos rendőr

A Szekszárdi Járásbíróság egy 2020 óta folyamatban lévő büntetőügyben adott ki elfogatóparancsot a 36 éves férfivel szemben, akit egy szekszárdi rendőr ismert fel. A rendőr értesítette a szolgálatban lévő munkatársait és a kiérkezésükig szemmel tartotta a körözöttet.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy hónapok óta körözött férfi elfogásában segített egy szabadnapos rendőr - tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Szekszárdi Járásbíróság egy 2020 óta folyamatban levő büntetőügyben elfogatóparancsot adott ki egy 36 éves férfival szemben, akit több bűncselekmény elkövetésével is vádolnak. A Szekszárdi Rendőrkapitányság 2022 októberében rendelte el körözését.

Egy szemfüles szekszárdi egyenruhás, Kovács László Péter r. törzsőrmester nyitott szemmel járt, amikor február 25-én szabadidejében a szedresi buszmegállóban meglátta a hónapok óta keresett férfit.

A rendőr azonnal értesítette szolgálatban levő munkatársait, és kiérkezésükig szemmel tartotta a körözöttet. A kiérkező járőrök ellenőrizték a férfit, és megállapították, hogy valóban elfogatóparancs van ellene érvényben, ezért őt előállították és őrizetbe vették. Sorsáról a továbbiakban a bíróság dönt majd.

Fotó: police.hu