2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

„Kutyajó” kiképzést tartottak a rendőrök Sóshartyánban – videó!

frisshirek.hu, 2023. február 15. - 18:10
„Kutyajó” kiképzést tartottak a rendőrök Sóshartyánban – videó!

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kutyavezetői a napokban összevont kutyás képzést tartottak Sóshartyánban, a rendőrség lőterén.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ismét megtartották a napokban a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szolgálati kutyavezetők összevont képzését. A tréningen a rendőrök és a négylábú társaik különböző szituációs feladatokat gyakoroltak nyílt terepen, valamint zárt helyeken számolt be róla a police.hu.

Mint írták, a rendőri feladatok hatékony ellátásához, és az ebek szakszerű alkalmazásához elengedhetetlen a kutyás rendőrök és a szolgálati kutyáik rendszeres tréningje. A taktikai házban az egyenruhások a négylábúakkal közösen speciális elfogási feladatokat is gyakoroltak.

Fotó: police.hu