2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

SZABADSAJTÓ KLUB: Ki működteti az Orbán-rendszert? Hát te, Fletó! - videóval!

frisshirek.hu, 2023. február 10. - 10:30
SZABADSAJTÓ KLUB: Ki működteti az Orbán-rendszert? Hát te, Fletó! - videóval!

Bizonyára emlékeznek olvasóink, amikor a frisshirek.hu-n újraindult a Szabadsajtó Klub és elhangzott az ikonikus mondat: Viták lesznek, nem veszekedések. Nem is tudom, hogy ezzel dicsekedjek vagy sajnálkozzak, de tényleg így alakult. Újságíróink hol pikírten, hol egymással csipkelődve reflektálnak a hazai politikai eseményre, ki, ki tekintve, vigyázó szemükkel Brüsszelre, kommentálják, értelmezik a politikai aktorok tevékenységét. Ma este sem lesz ez másként. 18 órától. Részletek és promó a cikkben.  

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A ma esti adás témái:

  • Ellenzéki évértékelők 
  • 644 millióba kerültek Orbán, Szijjártó és Novák repülőútjai 
  • Elbocsájtanak 110 főtisztet a honvédségtől 
  • Kikerülnek a miniszterek az egyetemi kuratóriumokból 
  • Vodafone után repteret veszünk 
  • Melyik politikusnak mely dalt énekelnék el vendégeink?
Szereplőink jól összevesztek Gyurcsány Ferencen. Tóta W. Árpád szerint Gulyás Balázs műsorvezető kutyája nem fideszes. Tompos Ádám műsorvezetői piros pontot kapott. Stumpf András elhúzná Szijjártó Péter nótáját, az adásból kiderül, hogy melyiket.
Köszönjük, ha velünk tartanak!
Ne feledjék, kövessék a Friss hirek youtube-csatornáját, hogy a premierről értesülhessen.