2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

75 milliót loptak Nagykanizsán majd "átmosták" a bűnös pénzt

Kovács Tamara, 2023. február 10. - 12:10
75 milliót loptak Nagykanizsán majd "átmosták" a bűnös pénzt

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy három évvel ezelőtt indult nyomozás végére tettek pontot. A rendőrség tájékoztatása szerint,még 2019. december 10-én délelőtt K. Balázs és D. Krisztián betörtek egy családi házba Nagykanizsán, ahonnét több, mint 75 millió forint értékű készpénzt és valutát loptak el. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A két férfi ezt követően öt társa segítségével pénzügyi tranzakciókat hajtott végre, gépkocsikat vásárolt, céget alapított annak érdekében, hogy a bűncselekményből származó pénzt eltüntesse, és tisztára mossa.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság a bűnügyi felügyelet alatt lévő 45 éves nagykapornaki és a 39 éves beleznai férfiakkal szemben lopás és pénzmosás bűntett, míg további öt társukkal szemben pénzmosás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban lezárta. A rendőrség az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek-tájékoztatott a police.hu

Fotók: police.hu