2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Márciustól indul a fizetés az Eto Parknál

frisshirek.hu, 2023. február 07. - 10:26
Márciustól indul a fizetés az Eto Parknál

A helyeik nem értik, hogy miért akarják még ezzel is "húzni" az embereket. Ám mivel a komplexum magán kézbe került, így vélhetően minden peták számít...

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ahogy arról a frisshirek.hu is beszámolt, vége a jóvilágnak az ETO Park Élményközpontnál. A városban eddig talán ez volt az utolsó „bevásárlóközpont”, ahol díjmentes volt a parkolás, úgy fest márciustól ennek is lőttek.

nalunk.ujszo.com írta meg, hogy ugyan az első három óra díjmentes lesz, de utána 200 forint a tarifa. Az éves bérletek bruttó 108 ezer forintba kerülnek majd, arról nem szól a fáma, hogy ez a bérlőkre, alkalmazottakra milyen terheket ró.

Az érdeklődőket arra kérik, hogy február 20-a után jelezzék a bérlet vásárlási igényüket az info@etoparkgyor.hu email címen, ahol elvileg mindenkivel felveszik a kapcsolatot további ügyintézés érdekében.

Fotó: pixabay