2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Decsi Zoltán 15 éve vigyáz a makóiak biztonságára

Bottyán Róbert, 2023. február 03. - 14:55
Decsi Zoltán 15 éve vigyáz a makóiak biztonságára

Makó városa emléklappal ismerte el Decsi Zoltán településért végzett több évtizedes munkáját. A rendőr főtörzszászlós immár 25. éve a magyar rendőrség és 15. éve a Makói Rendőrkapitányság állományának tagja.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A megyei rendőrség tájékoztatásában leírta, Decsi a határőrségnél kezdte meg pályáját Nagylakon, ahol bűnügyi felderítőként dolgozott. A határőrség és rendőrség integrációját követően pedig 2008 óta a Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán nyomozóként látja el szolgálati feladatait.

Decsi Zoltán a Makón és a környező településeken elkövetett bűnügyek felderítésében és kivizsgálásában kiemelkedő és magas minőségű munkát végez. Évek óta példa értékűen ellátott nyomozói munkájának köszönhetően kollégáival felderítettek sorozat-betöréseket, többrendbeli fokhagyma-lopást és egyéb lopásokat, erőszakos bűnügyek felelőseit azonosították, csakúgy, mint az esetenként negyven-ötven rendbeli internetes csalások, vagy kábítószerrel kapcsolatos ügyek gyanúsítottjait, elkövetőit - méltatták.

Fotó: Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség