2023.03.23., csütörtök - Beáta, Izolda
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Barcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

frisshirek.hu, 2023. február 02. - 17:55
Barcikai siker a Grundbirkózó Diákolimpia országos elődöntőjén

A megmérettetésen a kazincbarcikai általános iskola két első, egy második és egy negyedik helyezéssel végzett, ezzel a legeredményesebb intézmény lett.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Január második felében Miskolcon rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia északkelet-magyarországi elődöntőjét. A versenyen huszonnégy csapat küzdött egymással, hogy kiderüljön, korcsoportonként melyik az a két legjobb csapat, amely az országos döntőbe kerülhet - számol be a hírről a kolorline.hu.

Az intézmény csapata hatalmas fölénnyel lett a legeredményesebb intézmény az északkelet-magyarországi régióban. Az országos döntőt február 11-12-én rendezik Dunakeszin, ahol három kazincbarcikai csapat is megméretteti magát.

Kazincbarcikai eredmények:
Lány I. korcsoport 1. hely
Lány II. korcsoport 1. hely
Fiú I. korcsoport 2. hely
Fiú II. korcsoport 4. hely
Felkészítő testnevelők: Tóthné Szepesi Éva csapatvezető, Béres Csaba, Siskó Bence, Máté Zsolt, Forgács Éva, Barna Imre
valamint Szőgyőr Mihály, Kónya Lajos birkózóedzők

Fotó: kolorline.hu