2023.03.23., csütörtök - Beáta, Izolda
Miskolc: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Tarol az influenza, napok óta részleges látogatási tilalom van Nagykanizsán

Kovács Tamara, 2023. január 30. - 10:30
Tarol az influenza, napok óta részleges látogatási tilalom van Nagykanizsán

A Kanizsai Dorottya Kórház Krónikus Belgyógyászati osztályán az influenzaszerű megbetegedések emelkedése miatt. az osztályon ápolt betegek védelme érdekében január 26-tól látogatási tilalom lépett életbe. A betegek egészségügyi állapotáról telefonon lehet érdeklődni 14 órától 16 óráig a 93/502-050 illetve a  92/502-062-es telefonszámokon. A kórház, a dolgozók leterheltsége miatt arra kéri a hozzátartózókat, hogy lehetőség szerint naponta csak egy hozzátartozó érdeklődjön.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Továbbá kérik, hogy a betegeknek hozott személyes tárgyakat, mint például tusfürdő, szappan, nedves törlőkendő, fogkrém, illetve ruházatot, higiénés eszközöket hétköznap 14 órától 17 óráig, hétvégén 10 óra és 11 óra között, valamint 14 óra és 17 óra között adják le az ápolószemélyzetnek. Tüntessék fel a beteg nevét,  valamint az átadáshoz szükséges egyedi információkat is.

Romlandó élelmiszer, pénz illetve érték nem küldhető be a betegeknek. A kritikus beteg mellett egy, a beteg által megjelölt hozzátartozó jelenlétét, a kórház biztosítja.

Részletes információ: Kanizsai Dorottya Kórház

Fotó és forrás: Kórházszövetség.hu Kanizsai Dorottya Kórház