2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Barcikai iskolások nyerték a TV2 sportvetélkedőjét

T.Á., 2023. január 30. - 17:34
Barcikai iskolások nyerték a TV2 sportvetélkedőjét

A Nagy vagy! című vetélkedőben tizenkét általános iskola mérte össze tudását az ország minden szegletéből.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A kazincbarcikai Kazinczy Ferenc Tagiskola csapata nyerte a TV2 Nagy Vagy! sportvetélkedőt - a hírről az intézmény honlapján számoltak be. Felidézték: a Kazinczy Ferenc Tagiskola válogatott sportbrigádja 2022-ben indult a TV2 közkedvelt őszi-téli vetélkedőjén, ahol egy hónapon keresztül keresztül tizenkét általános iskola versengett egymással az ország szinte minden pontjáról, ilyen mezőnyben tudtak győzni a barcikai diákok.

Az iskola honlapján megemlítik a felkészítő tanárt, Tóthné Szepesi Évát is, mint írják, nélküle bizonyosan nem tudtak volna első helyen végezni tanulói a vetélkedőben indult szoros mezőnyben.

A győztes csapat:
Diákok: Szolyák Dorka Zoé, Viszóczky Ábel, Mató Zita, Lőrincz Bence, Lőrincz Kinga Larina, Garáz Zsolt
Szülők: Forgács Éva, Ködmön Éva, Szolyák Zoltán, Viszoczky Sándorű
Felkészítő tanár: Tóthné Szepesi Éva

Fotó: https://pollackiskola.hu/