2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Szabadsajtó Klub: Fog-e dalolni Völner vagy Schadl? Új adás ma 18 órakor!

frisshirek.hu, 2023. január 27. - 17:50
Szabadsajtó Klub: Fog-e dalolni Völner vagy Schadl? Új adás ma 18 órakor!

Bizonyára emlékeznek olvasóink, amikor a frisshirek.hu-n újraindult a Szabadsajtó Klub és elhangzott az ikonikus mondat: Viták lesznek, nem veszekedések. Nem is tudom, hogy ezzel dicsekedjek vagy sajnálkozzak, de tényleg így alakult. Újságíróink hol pikírten, hol egymással csipkelődve reflektálnak a hazai politikai eseményre, ki-kitekintve, vigyázó szemükkel Brüsszelre, kommentálják, értelmezik a politikai aktorok tevékenységét. Ma este sem lesz ez másként.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Témáink: 
  • Schadl, Völner, Tóni, Barbara, Ádám, a jó miniszterasszony és a megsemmisített DVD 
  • Akkumulátor-nagyhatalom? 
  • Orbán Balázs: A médiával lehet uralni az országot
  • Árnyékkormánybiztos lesz Kocsis-Cake Olivio
Gulyás Balázs műsorvezető szomorkás szolgálati közleményével indul az adás. Tóta W. Árpád be fogja tanulni Völner Pálék védekezését. Tompos Ádám Origo cikkcímét költ. Stumpf András műsorvezetői rovóban részesül.