2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

A járókelőket zaklatta egy férfi Makó belvárosában

frisshirek.hu, 2023. január 26. - 18:20
A járókelőket zaklatta egy férfi Makó belvárosában

A makói rendőrök tegnap pár percen belül elfogtak egy 20 éves férfit, aki ki akart rabolni egy nőt. Később kiderült, másokat is inzultált a városban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A police.hu tájékoztatása szerint a férfi január 25-én 14 óra körül szólította meg az utcán sétáló nőt. Azt mondta, ha nem ad pénzt neki, megkéseli. Ezzel egy időben a rendőrségre érkezett bejelentés arról, hogy a férfi többeket inzultál a belvárosban.

A helyszínre kiérkező járőröket a zaklatott nő szólította meg, aki azt is elmondta merre menekült a támadó. A rendőrök a nyomába eredtek, majd a személyleírás alapján pár percen belül elfogták és előállították a tömörkényi férfit.

A zaklató ellen fenyegetéssel elkövetett rablás kísérlete megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, kezdeményezték a letartóztatását.

Fotó: a makói rendőrség épülete, a szerző felvétele.