2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Miskolc: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Lezárták a Bükk irányába vezető utakat

frisshirek.hu, 2023. január 21. - 08:30
Lezárták a Bükk irányába vezető utakat

Fakidőlésekre számítanak a szakemberek a Bükkben, így Miskolc irányából a rendőrök nem engednek fel járműveket egyes hegyvidéki szakaszokra - közölte a rendőrség a police.hu oldalon pénteken késő este.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A közlemény ismertetése szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a fakidőlések veszélye miatt

ideiglenes forgalomkorlátozást vezetett be Miskolc irányából a 2505-os számú úton a város határától Lillafüred felé vezető szakaszon. Lezárták a Bükkszentlászló felé vezető 2519-es számú utat Mexikóvölgynél. Heves megye irányából pedig Felsőtárkánynál zárták le a 2505-ös számú utat.

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű csapadék hullott a megyében, a hegyvidéki szakaszokon is, ahol olyan mértékben átázott a talaj, hogy pénteken több fakidőlés is nehezítette és veszélyeztette a közlekedést.

A rendőrség felhívja a természetjárók figyelmét, hogy

a fakidőlések miatt jelenleg a Bükkben fokozottan veszélyes az erdei túrázás.

fotó: Fehér Sas Panzió Facebook-oldala