2024.04.18., csütörtök - Andrea, Ilma
Miskolc: 8o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Mint tornádó, vitt mindent a mezőkövesdi betörő

frisshirek.hu | 2023. január 13. - 13:15
Mint tornádó, vitt mindent a mezőkövesdi betörő

Tíz betörés elkövetésével gyanúsítja a rendőrség azt a férfit, akit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság őrizetbe vett a napokban.

Üzletszerűen elkövetett lopás gyanúja miatt nyomoz a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 19 éves helyi férfival szemben - számol be a bűntettről pénteki sajtóközleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Amint írják, a már a rács mögött csücsülő gyanúsított január 7-éig Mezőkövesden tíz vagyon elleni bűncselekményt, vagyis betörést, lopást követett el.
- Volt olyan eset, amikor a férfi vaskaput lopott el, egy büféből pedig lisztet, lekvárt, vagy éppen kávéfőzőgépet. Más lakóházakból alumínium csatornát, mosógépet, centrifugát, kályhát vitt el. Előfordult olyan eset is, amikor a tolvaj éppen bontotta egy porta melléképületét, amikor a szomszédok rászóltak, így zsákmány nélkül menekült el akkor a helyszínről - sorolta a részleteket Dobi Tamás rendőrségi szóvivő.

A mezőkövesdi rendőrök végül január 10-én őrizetbe vették a gyanúsított férfit, akinek kezdeményezték előzetes letartóztatását az ügyészségnél.

Fotó: police.hu