2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Miskolc: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Mint tornádó, vitt mindent a mezőkövesdi betörő

frisshirek.hu, 2023. január 13. - 13:15
Mint tornádó, vitt mindent a mezőkövesdi betörő

Tíz betörés elkövetésével gyanúsítja a rendőrség azt a férfit, akit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság őrizetbe vett a napokban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Üzletszerűen elkövetett lopás gyanúja miatt nyomoz a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 19 éves helyi férfival szemben - számol be a bűntettről pénteki sajtóközleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Amint írják, a már a rács mögött csücsülő gyanúsított január 7-éig Mezőkövesden tíz vagyon elleni bűncselekményt, vagyis betörést, lopást követett el.
- Volt olyan eset, amikor a férfi vaskaput lopott el, egy büféből pedig lisztet, lekvárt, vagy éppen kávéfőzőgépet. Más lakóházakból alumínium csatornát, mosógépet, centrifugát, kályhát vitt el. Előfordult olyan eset is, amikor a tolvaj éppen bontotta egy porta melléképületét, amikor a szomszédok rászóltak, így zsákmány nélkül menekült el akkor a helyszínről - sorolta a részleteket Dobi Tamás rendőrségi szóvivő.

A mezőkövesdi rendőrök végül január 10-én őrizetbe vették a gyanúsított férfit, akinek kezdeményezték előzetes letartóztatását az ügyészségnél.

Fotó: police.hu