2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Miskolc: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Miskolc nyerte a légimentőbázisok újévi versenyét!

T.Á., 2023. január 13. - 14:24
Miskolc nyerte a légimentőbázisok újévi versenyét!

Miskolcra, vagyis a Medicopter16 jelű bázisra voksoltak a legtöbben a Facebookosok közül.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A miskolci légimentőbázis végzett az első helyen a Magyar Légimentésért Alapítvány (MLA) újévi játékos szavazásán. Ahogyan arról beszámoltunk, a verseny részeként az összes hazai bázisnak kellett egy szilveszteri, vagy újévi csapatfotót posztolnia az alapítvány Facebook-oldalán. Az győzött, akire a legtöbben szavaznak, ez pedig Miskolc lett.

A voksolók is nyerhetnek, köztük január 14-én, délután kettő órakor élőben, az alapítvány közösségi oldalán sorsolnak ki bázisonként egy-egy MLA kitűzőt.

És ami a legfontosabb, a játékos szavazással végülis mindenki nyert: tizennyolcezer voks érkezett a hazai légimentők képeire, vagyis sikeresen népszerűsítették azokat a hétköznapi hősöket, akik olyan tragédiák helyszínein nyújtanak segítséget nap mint nap, ahová más nem juthat el, vagy ahonnan időben csak velük juthat el a sérült a kórházba.

Fotó: MLA-Facebook