2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 17o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Alsónemesapátiban sérült meg a tűzijátéktól a hat éves kislány, nem Zalaegerszegen

Kovács Tamara, 2023. január 11. - 10:47
Alsónemesapátiban sérült meg a tűzijátéktól a hat éves kislány, nem Zalaegerszegen

Egy 39 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy szilveszterkor súlyos sérüléseket okozott tűzijátékkal egy hatéves kislánynak. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A nyomozás adatai szerint 2022. december 31-én 21 óra körül Alsónemesapátiban egy családi ház kapubejárójában egy szabálytalanul használt tűzijáték eltalált egy 6 éves kislányt - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

A baleset következtében a gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 39 éves zalaegerszegi férfit.

A rendőrség csaknem egy héttel korábbi felhívásában szemtanúkat keresett, akik láthatták a szilveszteri balesetet, akkor azonban még zalaegerszegi helyszínről kaptak bejelentést. Az MTI információja szerint az eset körülményeit ennek tisztázása miatt is vizsgálják még.

Fotó: illusztráció, Pixabay.com