2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Miskolc: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Tetőszigeteléshez keres önkénteseket a Szimbiózis

T.Á., 2023. január 10. - 16:52
Tetőszigeteléshez keres önkénteseket a Szimbiózis

A szigetelőanyag adományként érkezett, most olyanok segítségét várják, akik a szigetelési munkákat elvégeznék.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Váltó utca 45. szám alatti épületük tetejének szigeteléséhez keres önkénteseket a miskolci Szimbiózis Alapítvány - írják a frisshirek.hu szerkesztőségéhez eljuttatott közleményükben. Az alapítvány 20 éve segíti a fogyatékossággal élőket és a megváltozott munkaképességűeket.

Almási Beatrix szóvivő úgy fogalmaz, a Szimbiózis Alapítvány továbbra is mindent elkövet azért, hogy a fűtési költségeket csökkentse. Ebben a törekvésben most egy újabb fontos ponthoz érkeztek.

A szervezetünk a Szimbiózis Alapszolgáltatási Központ, Váltó u. 45. szám alatt található, 80 fős nappali intézményének tetőszigetelésére készül. Az anyag megvan, most segítő kezeket keres az alapítvány. Ehhez már megvan a szükséges szigetelő anyag, ami adományként érkezett hozzájuk. Most segítő kezekre lenne szükségük: olyan önkénteseket keresnek, akik a 800 négyzetméteres terület lefedését elvégeznék

- írta Almási Beatrix.

Az önkéntesek jelentkezését a kommunikacio@szimbiozis.net e-mail címen várják.

Fotó: Szimbiózis Alapítvány