2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Vödörbe fojtotta újszülött gyermekét a somogyi nő

frisshirek.hu, 2023. január 06. - 12:00
Vödörbe fojtotta újszülött gyermekét a somogyi nő

Emberölés miatt kerülhet börtönbe a somogyi nő, aki még 2022. februárjában udvarukon megszüte egészséges kisfiát, majd egy vödör vízbe megfojtotta.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Somogy Vármegyei Főügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki megölte újszülött csecsemőjét.

A vád szerint a harmincas éveiben járó nő a családja elől is eltitkolt terhességet követően 2022 februárjában egy érett fiúnak adott életet. Az elkövető a gyermeket a hajnali órákban egy folyadékkal teli vödörben hagyta, a szülésről pedig az ekkor még alvó élettársának sem számolt be, tőle nem kért segítséget - írta közleményében az ügyészség.

Miután az élettársa felébredt, a történteket észlelve azonnal értesítette a mentőket, azonban az újszülött csecsemő fulladás következtében a helyszínen meghalt.

A Kaposvári Törvényszékhez benyújtott vádiratában a főügyészség a nővel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

A fényképet a nyomozó hatóság a helyszíni szemle során készítette – áll a közleményben.

Fotó: ugyeszseg.hu