2023.03.23., csütörtök - Beáta, Izolda
Miskolc: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Visszahúzták a hídról

frisshirek.hu, 2023. január 04. - 11:25
Visszahúzták a hídról

A székesfehérvári egyenruhások egy 33 éves férfi életét mentették meg kedden délután.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársait 2023. január 3-án délután riasztotta egy kétségbeesett édesapa arról, hogy a fia elhagyta otthonukat, és feltehetően Tác és Kőszárhegy között, az M7-es autópálya felett átívelő felüljáróhoz ment, hogy a hídról levesse magát.

Az egyenruhások késlekedés nélkül a helyszínre hajtottak, ahol megtalálták a felüljáró korlátján éppen átmászó férfit. A járőrök azonnal cselekedtek.

A férfit karjánál és törzsénél megragadva a korláton átemelték, majd biztonságba helyezték. Ezt követően a segítségre szorulót átadták a helyszínre érkező mentőknek - közölte a Fejér Vármegyei Randőr-főkapitányság.

Fotó: Pixabay