2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Kukával törte be a férfi a salgótarjáni bolt ajtaját

frisshirek.hu, 2023. január 04. - 08:10
Kukával törte be a férfi a salgótarjáni bolt ajtaját

Tegnap éjszaka betörtek Salgótarjánban, Zagyvapálfalván a Spar üzletbe. A rendőrség ma ad ki tájékoztatást az esettel kapcsolatban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A helyiek úgy tudják, hogy a 30 év körüli tettest azonnal elfogták a helyszínen az egyenruhások. Egy közelben dolgozó alkalmazott elmondta a frisshirek.hu-nak, hogy a férfi az üzlet bejárata előtt álló fém kukával törte be az ajtót, és amikor bemászott a keletkezett lyukon, több helyen megvágta magát. 

Úgy tudom, az elkövető 60 ezer forint értékben készített össze árut a boltban, ám azt nem tudta magával vinni, mert azonnal elkapták. Az egyik ismerősöm szerint a férfi egy másik üzletbe is betört a napokban Salgótarjánban, és az ott lopott csokoládét megpróbálta értékesíteni a megyeszékhelyen

– mondta a neve elhallgatását kérő dolgozó.

A rendőrséget megkerestük az esettel kapcsolatban és mára ígértek tájékoztatást a betörés részleteivel.

Fotó: F. O.