2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Miskolc: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell

frisshirek.hu, 2023. január 04. - 17:50
Kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell

Az ongai férfi a gyermekénél próbálta elrejteni a szajrét, mikor a rendőrök jöttek.  

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Kifosztás, és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 41 éves ongai férfival szemben - írja szerdai közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

- A gyanúsított szeptember 19-én, este nyolc óra előtt, Miskolcon az Újgyőri főtéren egy padon alvó férfi állapotát kihasználva, ellopta a mobiltelefonját. A térfigyelő kameráknak köszönhetően a járőrök pár percen belül megérkeztek a helyszínre. Az elkövető miután észlelte a rendőröket, az ellopott telefont a kiskorú gyermekének adta át - ismertette az esetet Varga Rudolf szóvivő

A rendőrkapitányság munkatársai a férfit a helyszínen elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók az eljárás során a mobiltelefont lefoglalták, és visszaadták a jogos tulajdonosának.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek

- zárul a közlemény.

Fotó: police.hu