2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Alkohol miatt tört be a szegedi Spar-ba

frisshirek.hu, 2023. január 04. - 10:36
Alkohol miatt tört be a szegedi Spar-ba

A rendőrségre 2022. december 30-án éjszaka érkezett bejelentés, mely szerint betörtek egy belvárosi élelmiszerüzletbe Szegeden. A közleményből nem derül ki, de az eset a Mars téri Spar-nál történt.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A police.hu tájékoztatása szerint a járőrök kiérkezésekor a fiatal már három alkoholos itallal a kezében elhagyta a boltot, így a nyomkövetést szolgálati kutyával kezdték meg. Az eb a helyszíni szagmaradványokon elindulva bejárta a tolvaj útvonalát, az egyenruhások pedig széleskörű adatgyűjtő tevékenységet végeztek a környéken.

A begyűjtött információk alapján a nyomozók még az éjszaka folyamán azonosították, majd kihallgatták a feltételezett elkövetőt, akit őrizetbe is vettek. A szegedi fiatalnak lopás vétsége miatt kell felelnie.

Fotó: police.hu