2023.03.23., csütörtök - Beáta, Izolda
Miskolc: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Tragédia a NAV-irodánál: öngyilkos lett egy pénzügyőr Székesfehérváron

frisshirek.hu, 2023. január 03. - 18:49
Tragédia a NAV-irodánál: öngyilkos lett egy pénzügyőr Székesfehérváron

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a fehérvári Bakony utcai NAV irodához, ahol meg nem erősített információink szerint valaki fejbe lőhette magát és a helyszínen életét is vesztette – írja a FEOL.hu.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A lap információit az Országos Mentőszolgálat megerősítette: az irodához két mentőegységet riasztottak, bajtársaik már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya is megerősítette az értesítést, hozzátéve, közigazgatási hatósági eljárást indítottak, ám idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben. 

A pénzügyőr állítólag törzszászlós szolgálati fegyverrel vetett véget életének munka közben a szervezet Bakony utcai épületének udvarán.

Az fmc.hu értesülése szerint az egyenruhás ügyeletesként dolgozott a szervezetnél, a társszervek információi alapján és különböző bejelentések alapján irányította bevetésekre kollégáit. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, Magyarországon hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.