2023.06.10., szombat - Gréta, Margit
Miskolc: 18o - 18o
Az ország 19 megyéjében

Szilveszter: van, ahol már beköszöntött a 2023-as év - videó

frisshirek.hu, 2022. december 31. - 14:08
Szilveszter: van, ahol már beköszöntött a 2023-as év - videó

Ma van 2022 utolsó napja. A világ túlsó felén, Új-Zélandon viszont már 2023-at írnak, ott ugyanis már éjfélt ütött az óra. Aucklandben nagyszabású tűzijátékkal köszöntötték az újévet. Ausztráliában már új évet írnak, Japánban és Kínában rövidesen átlépnek az újévbe, Moszkva is már ünnepi díszben várakozik. Nálunk erre még csaknem 10 órát kell várni – számolt be az M1 Híradó.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az év utolsó napján már mindenütt a 2022-es év búcsúztatására és az új év köszöntésére készülnek. Új-Zéland után sorra köszönt be az éjfél.

"Üzenet a jövőből: Boldog Új Évet kívánunk Wellingtonból!
A nemzetközi dátumválasztó vonalhoz való közelségünk miatt Magyarország Wellingtoni Nagykövetségén ???????? már 2023-at írunk! Óriási szilveszteri bulit, és békés, sikerekben gazdag új évet kívánunk minden Új-Zélandinak, és mindenkinek, aki még 2022-ben jár!" - írja hazánk wellingtoni nagykövetsége.

Sydney-ben magyar idő szerint, nem sokkal délután 2 előtt elkezdődött a leglátványosabb rész, azaz a tűzijáték. 

Fotó: twitter