2023.03.24., péntek - Emőke
Miskolc: 10o - 10o
Az ország 19 megyéjében

Meglepetés érte a bátonyterenyei rendőröket szenteste

Fodor Orsolya, 2022. december 27. - 15:21
Meglepetés érte a bátonyterenyei rendőröket szenteste

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság szolgálatba beosztott állományát nagy meglepetés érte szenteste.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány, Csík Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető és Nagy-Majdon József Bátonyterenye Város polgármestere december 24-én szenteste a szolgálat váltásakor személyesen köszönte meg
munkájukat a karácsonyi ünnepek idején is szolgálatot ellátó rendőröknek – tájékoztatta a frisshirek.hu-t Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint megtudtuk, az ünnepi időszakban szolgálatot teljesítők áldozatos tevékenységükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a megye lakossága békében és biztonságban tölthesse a karácsonyi ünnepeket. Az állomány részére a vezetők karácsonyi süteményeket adtak át, ezzel is megköszönve, hogy a családjuktól távol is helytállnak az ünnepi időszakban és elhivatottan teljesítik szolgálati feladataikat.

Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság