2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Miskolc: -2o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Gyalogosgázolót keres a rendőrség

frisshirek.hu, 2022. december 27. - 18:39
Gyalogosgázolót keres a rendőrség

Ároktőn még december 23-án sodort el egy gyalogost egy ismeretlen gépjármű. A vétlen gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodája.

A közlemény szerint december 23-án délután fél öt körül az Ároktő, Széchenyi úton, egy az úton gyalogló férfit sodort el egy vele szemben közlekedő ismeretlen gépjármű. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett, azonban a jármű vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel vagy a balesetet okozó jármű vezetőjének kilétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu