2023.03.23., csütörtök - Beáta, Izolda
Miskolc: 9o - 9o
Az ország 19 megyéjében

Az összes csomag gazdára lelt a fa alól Kőszegen

Hajmási Judit, 2022. december 27. - 13:05
Az összes csomag gazdára lelt a fa alól Kőszegen

Az Összefogás Kőszegért Egyesület karácsonyi kezdeményezése volt, hogy előre becsomagolt ajándékokat tettek a város fája alá. Mindnek lett gazdája.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Különös módját választotta az adományozásnak idén az Összefogás Kőszegért Egyesület. Az adományba érkezett ajándékokat becsomagolták, és felcímkézték. A címkéken megjelölték, hogy milyen életkorú és milyen nemű gyermek számára rejt meglepetéseket a csomag.

Nem kellett hozzá sok idő a Szenteste kikészített csomagok, mindössze egyetlen nap alatt elfogyotak a fa alól.

Az egyesület Facebook oldalára is feltette a kezdeményezésükről szóló képet, a poszt alatti kommentek tanulsága szerint a helyiek elégedettek voltak a kezdeményezéssel is, és annak kivitelezésével is.

Fotó: Facebook / Összefogás Kőszegért Egyesület